Monday, April 26, 2010

Να κηρυχθεί παράνομο το ΠΑΜΕ!

Μερικές φορές πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: τα σωματεία που "ελέγχονται" από το ΠΑΜΕ δεν περιορίζονται στην κήρυξη απεργιών, αλλά προσπαθούν με πράξεις παράνομης βίας να προκαλέσουν περιουσιακή και άλλη ζημία σε όποιους στόχους επιλέγουν. Συστηματικά εμποδίζουν διά της βίας την είσοδο και την έξοδο εργαζομένων από τις εργασίες τους - πελατών στα ξενοδοχεία - εκδρομέων στα πλοία. Κάνουν καταλήψεις, κλείνουν τους δρόμους και όλα αυτά τα κάνουν οργανωμένα, με σκοπό να βλάψουν. Πρόκειται για πράξεις που τιμωρούνται από το ποινικό δίκαιο και δεν είναι καν μεμονωμένες ή τυχαίες. Είναι σαφές (όπως αναγγέλλεται, άλλωστε, από τα ίδια τα όργανα του ΠΑΜΕ ή από το ΚΚΕ) ότι γίνονται στο πλαίσιο οργανωμένης "πάλης" και γενικότερης ανυπακοής στους νόμους.

Η γυμνή αλήθεια, δηλαδή, είναι η εξής: το ΠΑΜΕ είναι μια οργάνωση, η οποία έχει ως σκοπό της την οργάνωση και διενέργεια παράνομων πράξεων. Η ίδια η ύπαρξη μιας τέτοιας οργάνωσης είναι παράνομη και, μάλιστα, ανεξαρτήτως της ιδεολογίας της. Ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι τον κόσμο θα τον σώσει ο σοσιαλισμός ή ο φασισμός ή οι Ελοχίμ. Κανείς όμως δεν δικαιούται, στο όνομα των πεποιθήσεών του, να παρανομεί εις βάρος των συμπολιτών του. Πολύ περισσότερο κανείς δεν δικαιούται να επιχειρεί επίτηδες να βλάψει την εθνική οικονομία, κατά τρόπο οργανωμένο, προκειμένου να προβάλει τα πολιτικά του αιτήματα. Κάτι τέτοιο είναι, εκτός από ανήθικο, και παράνομο - και πρέπει να τιμωρηθεί όχι από κάποιον καινούργιο νόμο, αλλά με απλή εφαρμογή αυτών που υπάρχουν ήδη και δεσμεύουν όλους, όσοι ευρίσκονται εντός της ελληνικής επικρατείας.

Η εφαρμογή των νόμων οδηγεί αναγκαστικά στην τιμωρία των μελών του ΠΑΜΕ που συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες, όπως και των μελών αυτών που τις διοργανώνουν. Και, στο βαθμό που το ίδιο το ΠΑΜΕ εξυπηρετεί σκοπούς αντίθετους με τη δημόσια τάξη με απαγορευμένα μέσα κατά τρόπο οργανωμένο, πρέπει να κηρυχθεί παράνομο.

Update: Η άποψη του ΚΚΕ για το Σύνταγμα, διά στόματος του εκπροσώπου του, Μάκη Μαΐλη-



Update 2: Όσοι αμφιβάλλουν ότι αυτή είναι επίσημη θέση του ΚΚΕ, μπορούν να διαβάσουν το σχετικό απόσπασμα από το "Ριζοσπάστη" (θα παρατηρήσετε κάποιες ανεπαίσθητες "ανακρίβειες" στην απομαγνητοφώνηση).

2 comments:

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ said...

''ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ Δ΄ Ακροτελεύτια διάταξη Άρθρο 120 1. 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.'' Κάθε Έλληνας έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αντισταθεί με κάθε μέσο στο φασιστικό ΚΚΕ και τους προστάτες του σε όλο το πολιτικό σύστημα που τους καλύπτουν...
To θεμα βεβαια δεν ειναι μονο τ ΚΚΕ, αυτα που κανει το ΚΚΕ γινονται με την συμφωνη γνωμη του συνολου του πολιτικου συστηματος. Το ΚΚΕ κανει στον δρομο με την συνειδητη καλυψη του Χρυσοχοιδη οτι κανει η Μπιρμπιλο στην κορυφη με τους αντιαναπτυξιακους και ψευδοοικολογικους νομους. Καταστρεφουν την χωρα για να την ξεπουλησουν στα αφεντικα τους.

Aυτά συμβαίνουν γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν 5 κοινοβουλευτικά κόμματα. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα κόμμα (το αντιευρωπαϊκό, αντιδημοκρατικό δοσιλογικό κόμμα των Ρωσοκινεζοτσολιάδων), με 5 κοινοβουλευτικές οργανώσεις οι οποίες λειτουργούν ως αλληλοτροφοδοτούμενοι πόλοι -δίνοντας ο ένας πάσα στον άλλο- που ωθούν την χώρα συνειδητά στην ίδια κατεύθυνση.

Η ιδεολογία κοινή:

Επιλεκτικός αντικαπιταλισμός (μόνο των φιλoδυτικών κεφαλαίων)

Eπιλεκτικά κρατικοπαρασιτικός προωθητισμός (Κόκκαλη Μπόμπολα Bγενόπουλου κλπ)

Αντιδραστικός ψευτοοικολογισμός (ως πρόσχημα παραγωγικού σαμποτάζ)

Οικονομικός σαμποταρισμός (ώστε οι πολίτες να είναι απόλυτα εξαρτημένοι και να κατηγορηθούν ως υπαίτιοι η ΕΕ και οι Εβραίοι...)

Αντιφιλελευθερισμός

Αντιευρωπαϊσμός

Δοσιλογικός ψευδοπατριωτισμός (πατριωτισμός στα λόγια δοσιλογισμός στην πράξη)

Σοσιαλοφασισμός (σοσιαλισμός στα λόγια φασισμός στην πράξη)

Πρωτόγονος αντιαμερικανισμός

Aντισημιτισμός

Eπιλεκτικά εκκαθαριστική ψευτοηθικολογία έναντι φιλοευρωπαίων (πχ γίνεται για μήνες τεράστιο θέμα τα 100χιλιαρικα που ίσως πήρε ο Παυλίδης, αλλά δεν γίνονται θέμα τα 397 εκ ευρώ που χαρίστηκαν σε εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα στην πώληση των ορυχείων Κασσάνδρας)

Kαραμπινάτος φιλοπουτινισμός (χωρίς κανένας να αντιδράει πχ για το ξεπούλημα του Πούτιν στο Θέμα των αγωγών, το Κυπριακό, το ΄΄Όνομα΄΄ της γείτονος...)

Έτσι κατάφερε το διακομματικό καθεστώς να κάνει ένα κόμμα κατά βάση φιλοδυτικό (την ΝΔ), να έχει μετατραπεί σε αντιδυτικό

Οι πολιτικές αψιμαχίες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, ανώδυνες αντιπαραθέσεις για το ξεκάρφωμα

Φυσικά όλα αυτά τα πετυχαίνουν έχοντας μαζί τους το σύνολο των καναλιών και την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων.

Όποιος πει τα πράγματα με το όνομα τους, είτε χαρακτηρίζεται ΄΄γραφικός΄΄ είτε μαχαιρώνεται (πχ Συρίγος), είτε του ρίχνουν καμία βόμβα οι ΄΄επαναστάτες΄΄, είτε τoν πλακώνουν τα νεοαριστερά ταγματα εφόδου, είτε του στήνουν κανένα εικονικό σκάνδαλο (τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ) είτε του στέλνουν το ΣΔΟΕ κλπ καθεστωτικές μεθοδεύσεις.

Ο στόχος επίσης κοινός: H απομάκρυνση της χώρας πολιτικά από την Δύση (στα πακέτα φυσικά δεν θα πουν ποτέ όχι...) και η γεωπολιτική πρόσδεση της χώρας στην Ρωσία του Πούτιν και της Κίνας

Στην προσπάθεια του να πνίξει και να τρομοκρατήσει τις δημοκρατικές και πραγματικά πατριωτικές φωνές της χώρας, το καθεστώς έχει φροντίσει να ελέγχει ασφυκτικά και την δικαιοσύνη.

Η τακτική του εισοδισμού

Αυτό που φοβάται το καθεστώς περισσότερο από κάθε τι είναι η δημιουργία ενός πραγματικά δημοκρατικού πόλου στην χώρα. Για αυτό προσπαθεί μεθοδικά να σαμποτάρει κάθε προοδευτική νέα πολιτική κίνηση.

Για την άλωση κάθε πρωτοεμφανιζόμενης πολιτικής κίνησης, το καθεστώς χρησιμοποιεί την τακτική του εισοδισμού. Με την τακτική αυτή εισβάλουν σε μία νέα πολιτική κίνηση εγκάθετοι συριζοκνίτες σε διατεταγμένη υπηρεσία με την μάσκα του ';αγανακτισμένου ενεργού πολίτη';';

Kensai said...

Τι να λέμε... Αηδία. Δημόσια και βιντεοσκοπημένη δήλωση αντισυνταγματικής στάσης. Κανονικά απλά δεν θα πρέπει να γίνουν δεκτοί στο επόμενο ψηφοδέλτιο.