Saturday, April 11, 2009

Ώρα για ΔΡΑΣΗ



Η «βιασύνη» μερικών επιτήδεια ουδέτερων να κατηγορήσουν την ΔΡΑΣΗ για έλλειψη προγραμματικών θέσεων μάλλον χαρακτηρίζει την πολιτική τους ανωριμότητα αλλά φυσικά ενισχύει την εκτίμηση όλων αυτών που συνυπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη της ΔΡΑΣΗΣ για πραγματικό έλλειμμα κοινής λογικής.


Πρακτικά η ΔΡΑΣΗ μόλις συμπληρώνει ένα μήνα από την παρουσίαση της ομάδας πρωτοβουλίας για την συγκρότηση κόμματος στους έλληνες πολίτες.


Τις περισσότερες φορές το να διατυπώσεις σωστά το ερώτημα είναι πάρα πολύ σημαντικό για να φτάσεις σε ορθό συμπέρασμα.


Αυτό ακριβώς κάνουμε τώρα στην ΔΡΑΣΗ, παρουσιάζουμε με την σωστή τους διατύπωση τα ερωτήματα που καλούμαστε , ακόμη και από τους επιτήδεια ουδέτερους που ανέφερα παραπάνω , να απαντήσουμε.

Και την απάντησή μας θα την διαμορφώσουμε από κοινού, όλοι οι έλληνες πολίτες που απάντησαν στο κάλεσμα του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, του Στέφανου Μάνου και του Γιάννη Μπουτάρη

1 comment:

William said...

Σύμφωνα με τα τηλεκατηχητικά και τα ραδιοκατηχητικά της πολιτικής, η πιο υπεύθυνη στάση είναι να ψηφίζεις ότι ψηφίζεις συνήθως (ή να μην ψηφίζεις καθόλου) χωρίς να το κάνεις θέμα. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να σου λείπουν προγραμματικές θέσεις ή ακόμα χειρότερα οι προγραμματικές σου θέσεις να είναι λάθος.

Η εκτόνωση με διαμαρτυρίες ενθαρρύνεται ιδιαιτέρως.