Friday, April 25, 2008

Μια ευχάριστη έκπληξη, η μανία καταδίωξης του κ. Νίκου Δήμου και ευχές για την Ανάσταση

Το ιστολόγιο άργησε να ανανεωθεί αυτή τη φορά λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας εν όψει του Πάσχα - όχι ότι δεν συνέβησαν αρκετά άξια λόγου γεγονότα, αλλά θα τα σχολιάσουμε εν καιρώ. Λίγα λόγια πριν σας χαιρετήσουμε για τις γιορτές:

1. Πολύ ευχάριστη έκπληξη το ιστολόγιο του κ. Στέφανου Μάνου με τίτλο "Κοινή Λογική". Τα κείμενά του, όπως πάντοτε, μεστά. Αλλά, αντί να σχολιάσουμε κάποιο επιμέρους κείμενο, θέλω να αναφερθώ σε ένα φαινόμενο που είναι εμφανές ακόμη και στο ιστολόγιο του κ. Μάνου:

2. Τη μανία καταδίωξης του κ. Νίκου Δήμου - και δεν το εννοώ ως κάποια παραίσθηση του ίδιου του κ. Δήμου, αλλά αναφέρομαι στη μανία κάποιων σχολιαστών του να προσπαθούν να του επιτεθούν με κάθε ευκαιρία. Παρακολουθούν τα "επίκαιρα" από την ιστοσελίδα του, όπως παλαιότερα παρακολουθούσαν τα blogs του, μόνο και μόνο για να βρουν αφορμή να τον κατακρίνουν. Και ακόμη και στο ιστολόγιο του κ. Μάνου προσπαθούν να βρουν αφορμή να επιτεθούν στον κ. Δήμου. Δεν μπορώ, ειλικρινά, να εξηγήσω αυτή τη μανία.

Αυτά, όμως, δεν μειώνουν τη χαρά μας και τις προσδοκίες μας για τα κείμενα και τις απόψεις του κ. Μάνου. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχεια.

Τέλος, ευχόμαστε, τα αδέλφια μου κι εγώ, σε όλους τους φίλους αυτού του ιστολογίου Καλή Ανάσταση!

1 comment:

Dersu said...

Καθότι δεν κατέχω μικρο-λεπτομέρειες της ελληνικής πολιτικής ζωής, είναι αλήθεια ότι η Φιλελεύθερη Συμμαχία χαρακτήρησε τοκ Κ. Μανο "εμβληματική μορφή του Φιλελευθερισμού";