Friday, August 24, 2007

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Φώτη Περλικού

Ακούστε τη συνέντευξη του Φώτη Περλικού στον 9,84 FM και το δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη - του οποίου την κακόπιστη επιθετικότητα ο κ. Περλικός αντιμετώπισε άριστα! Εύγε!

4 comments:

William said...

Εκεί που ρωτάει "που βρήκατε τα λεφτά;", ίσως να νομίζει πως είναι αστείο. ΄Ισως και κάποιοι ακροατές να το βρήκαμε αστείο. Μέχρι να βάλουμε στη θέση του Περλικού τον Παπαθεμελή. τον Καρατζαφέρη, ή οποιονδήποτε αρχηγό κόμματος.
Φυσικά το να κάνει αυτή την ερώτηση σε οποιονδήποτε άλλο αρχηγό κόμματος είναι 100% υποθετικό, αφού είναι βέβαιο πως θα κώλωνε.

Roark said...

Εγώ πάντως δεν βρήκα κακόπιστες τις ερωτήσεις. Τί θέλουμε; Πάσες; Απάντήσεις επί των επικρίσεων καλούμαστε να δώσουμε και νομίζω ότι οι ερωτήσεις (εκτός της πρώτης) ήταν on target.

Ξανακούγοντας την συνένευξη, πολλά θα μπορούσα να είχα πει καλύτερα, αλλά νομίζω ότι για τον μικρό της χρόνο στρίμωξα αρκετά.

Μακάρι πάντως τέτοιες ερωτήσεις, όπως τα λεφτά, να τίθονταν σε πάνελ. Η σύγκριση των απαντήσεων θα ήταν απολαυστική.

Alexandros said...

Ίσως θα μπορούσατε να φτιάξετε μια σειρά podcasts με τη συνέντευξη αυτή και άλλο υλικό και να τα δηλώσετε ώστε να εμφανίζονται στο iTunes ή σε άλλες τέτοιες υπηρεσίες απ' όπου μπορεί κανείς να τα αναζητήσει και να κατεβάζει αυτόματα στον υπολογιστή του κάθε καινούριο "επεισόδιο". Κάτι σαν audio newsletter.

kouk said...

Έχει δημιουργηθεί το youtube channel της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Ομολογουμένως δεν έχει πολύ περιεχόμενο ακόμα αλλά είναι μια αρχή.

Βέβαια υπάρχει και το το YouTube channel του e-rooster που έχει επίσης ενδιαφέροντα πράγματα.