Tuesday, November 25, 2008

Ελληνικό Πανεπιστήμιο:Κρίση και Μεταρρύθμιση

Φιλελεύθεροι Φοιτητές και το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών σας προσκαλούν σε εκδήλωση με τίτλο : Ελληνικό Πανεπιστήμιο:Kρίση και Mεταρρύθμιση.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19.00, στο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ομιλητές:Γεώργιος Μπήτρος, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Θέμης Λαζαρίδης, καθηγητής στο Τμήμα Χημείας του City College / City University of New York, διαχειριστής των ιστολογίων Greek University Reform Forum και "Αξιολόγηση Βουλευτών"

Νάσιος Τσιούρας,δικηγόρος

Συντονιστής: Χάρης Μ. Πεϊτσίνης, δικηγόρος

4 comments:

Alexandros said...

Ωραία ήτανε. Καλά τα είπαν όλοι, αλλά πέρα από κάποιες μικροδιαφωνίες το όλο πράγμα ήταν λίγο preaching to the choir ―χρήσιμο είναι κι αυτό…
(εξάλλου όπως επεσήμανε και ο κύριος Λαζαρίδης η αντίθετη πλευρά απλά δεν έχει καμιά διάθεση για διάλογο· δεν μπορούσατε να τους σύρετε με το ζόρι).

Joe said...

@Alexandros

Eυχαριστούμε πολύ!
Υπήρχαν διαφωνίες, όχι βέβαια ριζικές αλλά υπήρχαν
Πάντως κάναμε αρκετή προσπάθεια να φέρουμε άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα (μοιράσαμε μεταξύ άλλων και φυλλάδια στο πανεπιστήμιο)

Averell said...

Ελπίζουμε με τη διεύρυνση του ακροατηρίου μας, που επιδιώκουμε, να φέρουμε και τις αντίθετες φωνές.

Averell said...

@ alexandros

Η αντίθετη πλευρά (ή τουλάχιστον μια έκφανσή της - βλ. σχόλια σ' αυτή την ανάρτηση) επεσήμανε ότι κάναμε την εκδήλωση εκτός πανεπιστημίου, για να μπορούμε νάχουμε και σεκιουριτάδες να μας προστατεύουν. Μήπως φοβήθηκαν ότι θα έτρωγαν ξύλο;